3,5t vontatási kapacitással


Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. Ne tévessze meg a sportos külső, valamint a pazar beltér. A D-Max egy valódi igásló, ami bírja a kemény munkát. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány. 

Vontatási kapacitás tekintetében a D-Max kategóriája* legnagyobb értékével büszkélkedhet, mely 3,5 tonnát jelent. Az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével bármilyen feladattal könnyedén megbirkózik. 

Az ISUZU D-Max kimagasló teherbírását és vontatási kapacitását a rendkívüli gondoskodással megtervezett alváznak köszönheti, mely minden eddiginél szélesebb a növelt stabilitás érdekében, és hosszabb, a jobb kezelhetőség miatt. A megnövelt szelvényméretű hossztartók, valamint a speciális energiaelnyelő kialakítás révén az utasok biztonságban utazhatnak. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül.

* A Magyarországon forgalmazott pick-up kategóriában